Bedankbrief van Amey

Amey studeert voedseltechnologie in Indonesiƫ. Ze stuurde onlangs het volgende berichtje (vertaald uit het Engels):

Hallo,

Ik ben Amazing (Amey).

Ik wil u bedanken voor de studiebeurs waardoor ik een kans heb gekregen om te studeren. Graag vertel ik wat over mijn vooruitgang aan de universiteit.

Ik woon op de campus en heb hier heel veel vrienden gemaakt. Mijn eerste semester was erg leuk, en ik sta een 8 gemiddeld. Ik voel me daardoor erg gezegen. Ik heb zo’n beetje elke dag tot 2 uur ’s nachts gestudeerd, of zelfs langer. Maar het was niet voor niets!

Ik heb ook een leuke kerk gevonden. De mensen daar zijn zo aardig en geven echt om me. Ik moest een keer vier dagen in ziekenhuis blijven voor een bloedtransfusie, en mijn vrienden en kerkgenoten gingen met me mee en ondersteunden me. Ik voel me niet alleen, ondanks dat ik heel ver weg ben van mijn familie, en ik geen moeder meer heb. Maar gelukkig heb ik deze vrienden, en natuurlijk God. Zij zijn zo goed voor me!

Ik dank God omdat Hij me naar Zijn doel leidt, waardoor ik iets van Zijn liefde en woorden kan delen met anderen.

Volgend jaar hoop ik student-assistent te worden. Ik zal mijn best blijven doen om dat doel te halen.

Nogmaals hartelijk dank aan alle donateurs van het Badeloch Fonds! Ik vraag dat Jezus Christus u en het hele team van het Badeloch Fonds zal zegenen.

 

Amey.